Flagermustur i Kirkemosen
Flagermus-COLOURBOX1756068.jpg

The stylized vampire bat on a white background

Der er gode muligheder for at se flagermus ved Kirkemosen - hvis det ikke regner. Foto: Illustration: colourbox
Mandag den 27. maj, kl 20-22 afholdes en spændende flagermustur

Mandag den 27. maj, kl 20-22 afholdes en spændende flagermustur, som giver mulighed for at tage hele familien med ud til Kirkemosen i Brønshøj ved skumringstid, når flagermusene vågner og flyver ud for at spise insekter. Med biolog Inger Kærgaard går vi på jagt med “flagermusdetektorer” og lytter efter flagermusenes frekvenser.

Deltagerne vil prøve at finde ud af hvilke flagermusarter, der er ved Kirkemosen. Hvis det regner og blæser kommer der ingen flagermus – og turen bliver udsat til en anden gang. Deltagelse er gratis, og mødestedet er Pilesvinget 3.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top