Børnevalg på Husum Bibliotek
Børnevalg er de små børns mulighed for at smage på, hvad demokrati og folkeafstemninger går ud på. Børnene skal nemlig selv gå til valg på børnebiblioteket og vælge deres favoritkandidat fra kendte og populære børnebøger. Frem til den 5. juni kan danske børn gå til stemmeboksene og vælge, hvem der skal vinde årets Børnevalg. Tag […]

Børnevalg er de små børns mulighed for at smage på, hvad demokrati og folkeafstemninger går ud på. Børnene skal nemlig selv gå til valg på børnebiblioteket og vælge deres favoritkandidat fra kendte og populære børnebøger.
Frem til den 5. juni kan danske børn gå til stemmeboksene og vælge, hvem der skal vinde årets Børnevalg. Tag dine børn med til Husums børnebibliotek og giv dem en forsmag på demokratiske valg. Resultatet af Børnevalget 2019 blive annonceret kort tid efter Folketingsvalget den 5. juni 2019.
Læs mere om børnevalget på www.børnevalg.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top