– Anmeld og brug ”Din Betjent”
Politimand-i-dialog-med-borgere_foto-Kim-Matthai-Leland.jpg
Foto: Kim Matthäi Leland
Lyder opfordringen fra politiet, der nu også vil være mere synligt i Brønshøj

Efter forlydender om blandt andet chikane og butikstyverier i Brønshøj har både politikere og politi markeret sig. Politikerne med spørgsmål til justitsministeren og politiet ved en øget tilstedeværelse på blandt andet Brønshøj Torv.

– Vi har ikke modtaget nogen anmeldelse på forholdene omkring chikanen mod pølsevognen, og vil ikke af egen drift indlede en efterforskning på det foreliggende grundlag, siger politiinspektør Tommy Laursen til Brønshøj-Husum Avis. – Vi vil i den kommende tid være endnu mere synlige blandt andet på Brønshøj Torv og vil jævnligt stille et ”mobilt politikontor” op på torvet. Jeg vil samtidig opfordre alle til at politianmelde forhold, der skaber utryghed eller er direkte kriminelle. Jeg synes generelt, at vi har en god dialog med de lokale borgere, og det vil vi meget gerne fortsætte, siger Tommy Laursen.

Tommy Laursen opfordrer også til at borgerne benytter ordningen ”Din Betjent”, som er nærpolitibetjente, der kan kontaktes, hvis man oplever problemer med tryghed eller sikkerhed i lokalområdet. ”Din Betjent” er i tæt dialog med beboere, virksomheder, skoler, ungdomsklubber og andre lokale institutioner.

”Din Betjent”
Bellahøj 51487249
Brønshøj 51719718
Husum 51488342
Tingbjerg 51345856

Ring 112 ved akut udrykning
Ring 114 ved anmeldelser

1 kommentar om “– Anmeld og brug ”Din Betjent””

  1. KJ siger:

    De er væk en halv time før politiet nogensinde når frem, men tilbage 5 minutter efter de er kørt igen.
    Det eneste jeg er enig med de uroskabende bander, der har taget hele bydelen som gidsler, i er at politiet er rent til grin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top