Vino Vibbe serverer også mad
Vino-Vibbe.jpg
Vinbaren på Frederikssundsvej. Foto: ef
Ud over arrangementer i form af fx quiz-aftner og vinsmagning kan man også nyde vin på glas og små italienske anretninger på Brønshøjs vinbar på Frederikssundsvej 164.

Det er også muligt at bestille mad som take-away og picnic-kurv med kold hvid- eller rose vin. Vinbaren kan også bookes med forplejning til private arrangementer.

Lørdag den 4. maj fra kl. 12 vil der være mulighed for at smage på forskellige sicilianske pestoer, tapenader, olier og salte, og den 16.maj, kl. 17 afholdes ”Lambrusco-aften”. Den dybrøde, boblende lambrusco er lagt på køl og kan købes sammen med salame, skinke, bresaola og brød. Maj måneds vinsmagningsaften bliver torsdag den 23. maj, kl. 18, hvor der smages på 5 forskellige italienske vine og serveres italienske lækkerier.

– Stemningen er uformel, hyggelig og helt afslappet. Jeg ønsker, at alle skal føle sig velkomne, hvad enten man ønsker en kop kaffe, et glas vin eller lidt italienske delikatesser, siger Vibeke Jensen, der åbnede vinbaren sidste år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top