Renovering af rehabiliteringscenter i Bystævneparken
Det forventes, at Borgerrepræsentationen i foråret vil bevilge midler til istandsættelse, ombygning og indretning af midlertidige døgnpladser

Det forventes, at Borgerrepræsentationen i foråret vil bevilge midler til istandsættelse, ombygning og indretning af midlertidige døgnpladser på Rehabiliteringscenter Vanløse/Brønshøj/Husum, der ligger i Bystævneparken i Husum.

Baggrunden er et politisk ønske om at højne kvaliteten i tilbuddene og skabe mere intensive tilbud. Centret skal fremover rumme pladser til akut sygepleje og almindelig rehabilitering, og som følge heraf skal der foretages en opgradering af de indvendige fysiske rammer, herunder istandsættelse og vedligeholdelse af bl.a. boliger, fællesarealer, gulve, vægge og belysning samt sammenlægning af lokaler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top