Oliemalerier og collager på Husum Bibliotek
Ragnhild-Christiansen.jpg
Dette og andre af Ragnhild Christiansens malerier kommer til at hænge på Husum Bibliotek frem til 1. juli.
Udstilling med Ragnhild Christiansens værker

Ragnhild Christiansen udstiller oliemalerier og collager på Husum Biblioteks 1. sal fra 2. maj til 1. juli. Ragnhild Christiansen er 55 år og selvlært kunstner. Hun har malet de sidste 30 år og bevæget sig over mange genrer hovedsageligt oliemalerier og collager.

I øjeblikket maler hun mest akryl. Hendes inspiration til denne udstilling er naturen ved Fanefjord Skov, Møn. Et for hende helt særligt sted.

Ragnhild Christiansen har tidligere udstillet hos Kunstforeningen Limfjorden – Den censurerede efterårsudstilling 2018; Rørholmsgade maj-juni 2017 – ”By my book” og ”Kort fortalt” samt Havnegalleriet Dragør april 2014 – ”Fishy Business”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top