Næste etape godt i gang
Tingbjerg-02-14-19.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tingbjerg under forvandling - her byggepladsen på Bytorvet med det nyopførte byggeri med altaner centralt i billedet. Foto: Kaj Bonne
Den totale omdannelse af det tidligere Lilletorv i Tingbjerg ved Ruten/Terrasserne/Åkandevej fortsætter.

Første del var nedrivning af en del af butiksarkaden og byggeriet af nye private lejligheder og butikker helt ud til Ruten, der er Tingbjergs hovedstrøg. Da dette byggeri stod færdigt for nogle måneder siden startede udlejningen af lejligheder og nogle af butikkerne fra butiksarkaden rykkede ind i det nye byggeri.

Nu er turen kommet til den øvrige del af torvet, der i øvrigt har skiftet navn til Bytorvet, hvor resten at butiksarkaden er revet ned og byggeriet af endnu flere private boliger og blandt andet en stor Lidl-butik er gået i gang.

Omdannelsen af torvet er en del af den byudvikling som de to boligselskaber SAB og fsb har sat i gang i samarbejde med Københavns Kommune. Det nye byggeri skal bane vejen for en videre udvikling af Ruten – og på lidt længere sigt en omfattende fornyelse og udvikling i Tingbjerg med blandt andet opførelse af omkring 1.000 nye boliger, både lejligheder og rækkehuse.

FAKTA
Det samlede projekt på Bytorvet udgør knap 6.550 m2 og indeholder blandt andet knap 3.700 m2 nye boliger, beboerlokale for SAB, mindre butikker og en ny Lidl-butik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top