Jazz i Kulturhuset Pilegården
morten-nyt.jpg
Morten Wittrock. Foto: Lars Wallin
Den lokale jazzklub i Brønshøj afslutter forårs-sæsonen lørdag den 6. april kl. 20

Den lokale jazzklub i Brønshøj afslutter forårs-sæsonen lørdag den 6. april, kl. 20 i Kulturhuset Pilegården med Morten Wittrock Band, der spiller jazz, funk, jump og desuden Fats Domino rytmer fra New Orleans.

Foruden den rutinerede pianist og komponist Morten Wittrock kan man høre Anders Gaardmand på saxofon, Ronni Boysen på guitar, Kaspar Lindhardt på bas og Niclas Bardeleben på trommer. Der vil være fællesspisning kl. 18.30. Spisebilletter kan bestilles på tlf. 39653149 senest onsdag den 3. april kl. 12.

Billetter til musikken kl. 20 kan købes ved indgangen. Arrangementet er støttet af Københavns Musikudvalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top