Hvordan finder man den rette advokat?
bha.dk-tvc.dkfrue.dk_.jpeg
SPONSORERET INDHOLD: Der kan være mange forskellige årsager til, hvorfor man har behov for at få fat i en advokat, hvilket er gældende, når man driver en virksomhed, såvel som i den private afdeling

Der kan være mange forskellige årsager til, hvorfor man har behov for at få fat i en advokat, hvilket er gældende, når man driver en virksomhed, såvel som i den private afdeling. Det er dog vigtigt, at man til indviklede sager sørger for at finde sig en god advokat, der kan hjælpe med sagerne, således man kommer bedst muligt stillet ud af situationen. Men hvordan finder man så den rette advokat?

En troværdig advokat til virksomheden er vigtigt
Dette er et særdeles stort spørgsmål, men først og fremmest er det vigtigt, at man finder en troværdig advokat, hvilket er gældende, når man leder efter en advokat til sin virksomhed. Er der eksempelvis tale om virksomhedsoverdragelse, generationsskifte, indgåelse af nye samarbejdskontrakter eller lignende, vil der være mange forskellige ting at have øje for.

Det er ikke altid, at man selv kan holde overblikket, hvorfor det er vigtigt, at man har en god advokat, der kan gøre dette. Her er det også vigtigt at finde en advokat, der deler værdier med jeres virksomhed, således advokaten står inde for jeres værdisæt og vice versa.

Det kan være personfølsomme sager – find en advokat, du stoler på
Når man har behov for juridisk bistand til privat, er det særdeles vigtigt, at man finder en advokat, man kan finde sig fortrolig med, da der kan være tale om meget personfølsomme sager. Derudover er det også vigtigt, hvis man eksempelvis skal købe et hus, at advokaten har styr på de forskellige juridiske krav og regler, der er til et boligkøb.

Det kan også være i forbindelse med udarbejdelse af testamente, skilsmisse og lignende. Alt sammen er situationer, hvor det kan have uheldige konsekvenser, hvis ikke der er styr på det, hvorfor det kan være en fordel at alliere sig med en god advokat. Således sikrer man sig det bedste udgangspunkt for at få løst en situation på bedst mulig vis.

2 kommentarer om “Hvordan finder man den rette advokat?”

 1. Lone Munk siger:

  Ja, det er særdeles vigtigt, at man kan stole på en advokat.
  Jeg har meget dårlig erfaring med lille adv.virksomhed på Amager ved Sundby kirke. Skulle være simpelt Testamenteskrivning.
  Advokaten har ikke været til at slippe af med, endskønt jeg har bedt myndighederne om hjælp.
  Druk og forhaling. Overskrider sit opdrag. Ingen besvarelser ved henvendelser.
  Føler mig bedraget.
  Lone Munk

 2. . siger:

  Taget i betragtning at overskriften lyder “hvordan finder man den rette advokat?”, samt at hele “artiklen” (reklamen) handler om hvor vigtigt dette er, så er det sgu flot at den ikke med et ord nævner noget om hvordan man rent faktisk finder den rette advokat, men blot nævner en masse banaliteter om hvilke kvaliteter en god advokat bør have.

  Det kommer sgu nok ikke som en overraskelse for nogen, at man “til indviklede sager sørger for at finde sig en god advokat, der kan hjælpe med sagerne..”, eller at denne advokat bør være “troværdig” og en, som “man kan finde sig fortrolig med..”. Er der nogen, der uden denne “artikel”s hjælp ville have valgt en utroværdig advokat – hvis de altså vidste hvor man kunne finde denne – som de ikke følte at de kunne stole på? Nej, vel?!
  Dumt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top