HOFOR lægger ny bygasledning i Brønshøj
Der skal i løbet af de næste syv måneder udskiftes bygasledning i et større område i Brønshøj med en ny og større gasledning.

Der skal i løbet af de næste syv måneder udskiftes bygasledning i et større område i Brønshøj med en ny og større gasledning.

Arbejdet sker i etaper og vil betyde, at HOFOR graver cykelstien eller vejbanen i den ene side af vejen op. Arbejdet vil finde sted på Slotsherrensvej, Bækkeskovvej, Jægerprisvej, Astrupvej, Lindholmsvej og Tølløsevej.

Man kan stadig gå, cykle og køre i bil på vejene, og adgangen til alle ejendomme bevares. Der sker ingen afbrydelse af levering af bygassen, og når HOFOR har dækket graverenden til, lægges en midlertidig belægning på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top