Gør Husum lidt grønnere
Kig forbi Husum Bibliotek, hvor du i foråret på udstillingshylderne kan finde de helt rigtige havebøger til ”Urban Gardening”

Kig forbi Husum Bibliotek, hvor du i foråret på udstillingshylderne kan finde de helt rigtige havebøger til ”Urban Gardening”. Du kan du også kigge forbi EnergiCenter Voldparken, der har to havearrangementer i foråret:

Den 8. maj 16:30-18 “Dyrk dine egne planter – kom godt i gang”. Planteworkshop med hortonom Bente Mortensen fra GreenProject https://bit.ly/2UBHHFX. Sådan får du succes med at dyrke dine egne grøntsager, krydderurter og sommerblomster i haven, på altanen eller i vindueskarmen.

Den 14. maj kl. 19-21 “Den økologiske prydhave”. Den økologiske havekonsulent og kolonihaveejer til Slottet i Smørmosen, Jens Juhl fortæller, hvordan du kan dyrke en smuk prydhave efter økologiske principper. Inden foredraget er det muligt at spise i det økologiske folkekøkken.

Læs mere om begge arrangementer på Naturbyens kalender: https://bit.ly/2JGt6ES

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top