Glade tænder giver glade børn
Tandplejer Carina Løvstad kommer forbi Husum Bibliotek den 25. april fra kl. 11-13 for at holde et gratiskursus for forældre til babyer fra tre måneder til ét år

Tandplejer Carina Løvstad kommer forbi Husum Bibliotek den 25. april fra kl. 11-13 for at holde et gratiskursus for forældre til babyer fra tre måneder til ét år.

På dagen kan forældrene lære, hvordan de kommer i gang med god tandpleje fra barnets første leveår og de første mælketænder. Kurset giver forældrene gode råd til, hvordan de forebygger huller i tænderne og tandkødsbetændelse, og hvordan de undgår tandbørstning med gråd, fastholdelse og fiksering.

Kom og vær med og giv dit barn en god start med tandbørsten. Det kan også være med til at spare børnene for en dårlig oplevelse ved det første tandlægebesøg. Kurset afholdes på 2. sal i Arrangementslokalet og koster ikke noget, men du skal tilmelde dig på: huarrangement@kff.kk.dk /JL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top