En solbeskinnet løbetur
Degnemoseløb-til-BHA.jpg
Vinderen af kvindeklassen og løbets samlede nummer 2, Louise Kjærulff Tietze, blev modtaget af et yngre familiemedlem efter løbet. Foto: Christian Ove Carlsson.
Endnu en gang var vejrguderne med arrangørerne af Degnemoseløbet

Sol og forår. Hvis klimakrisen overhovedet er godt for noget, så er det det milde vejr, som vejrguderne sender henover Danevang i disse aprildage. Lørdagens 45. udgave af Degnemoseløbet gav da også temperaturer på den gode side af 15 grader i skyggen – og endnu mere i solen.

160 havde ifølge klubbens hjemmeside meldt sig til årets udgave af traditionsløbet og 147 endte med at få en målbar tid efter de ca. syv kilometer i det bakkede terræn omkring Degnemosen og Bellahøj.

Erik Zobel var hurtigst af alle. Han vandt løbet for tredje gang og gentog dermed sidste års triumf. I år løb han i mål på 24 minutter og 16 sekunder. Det var nøjagtig 186 sekunder hurtigere end løbets nr. 2 Louise Kjærulff Tietze, der med sin tid på 27,22 blev vinder af kvindeklassen, Men Louise var blot 21 sekunder hurtigere end Lise Vallø Hansen, der kom ind på løbets tredjeplads. I det hele taget var kvinderne stærkt løbende i år.

Løbets sponsorer havde sørget for, at der kunne uddeles mad og drikke til deltagerne og mange præmier i de forskellige klasser. Du kan læse meget mere om årets løb på degnemoseloeb.dk

Du kan også se mange flere foto fra løbet på christianovecarlsson.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top