Cykeltalenter imponerer
Team ABC Junior leverede nye flotte resultater

Joshua Gudnitz sejrede og Nikolaj Mengel fik en andenplads i lørdagens løb i Roskilde. De to ABC-ryttere kom med i et udbrud. På sidste omgang stak først Joshua Gudnitz og derefter Nikolaj Mengel, og så kunne de køre alene hjem.

Også Sebastian Andreasson kørte godt og kom ind på 6. pladsen, meddeler ABC på sin hjemmeside. Rengnvejret satte sit præg på løbet. Ikke færre end tre af Team ABC Juniors ryttere udgik med punkteringer.

Ordrup CC stod for søndagens løb med deltagelse af 25 juniorryttere. Igen vandt en Team ABC Junior-rytter. Teamet havde ikke færre end seks ryttere med i det afgørende udbrud. Et par kilometer før mål var udbruddet skrumpet ind til seks ryttere, da Benjamin Hertz stak alene. Han holdt forspringet frem til målstregen.

Spurten for de følgende blev vundet af Joshua Gudnitz. Stian Rosenlund Richter blev nr. 3, Adam Holm Jørgensen nr. 4 og Emil Schandorff nr. 5 og endelig Kasper Søgaard nr. 6. Nikolaj Mengel kom i mål som en af de første i feltet og blev nr. 9. Dermed var samtlige ABC-ryttere i top-ti!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top