Brønshøj-spiller kan møde verdensmesteren
Jakob Aabling-Thomsen kæmper om DM i skak i Svendborg, og hvis han vinder, skal han møde det norske ikon Magnus Carlsen

Sidste år vandt Brønshøj Skak Forenings Jakob Aabling-Thomsen kandidatklassen ved danmarksmesterskabet, og han rykkede dermed op i landsholdsklassen, der er den bedste klasse herhjemme. Mesterskabet startede i lørdags i Svendborg og fortsætter helt frem til påskedag.

Der er 10 spillere i landsholdsklassen, og Jakob Aabling er seedet som nr. 10, så han kommer på en vanskelig opgave. Spillerne i lodtrækningsorden: 1. Mikkel Antonsen, Køge (2421). 2. Jesper Søndergård Thybo, Jetsmark (2514). 3. Sune Berg Hansen, Hillerød (2589). 4. GM Boris Chatalbashev, Køge (2521).

5. Igor Teplyi, SK 1968 (2426). 6. Bjørn Møller Ochsner, Skanderborg (2503). 7. FM Filip Boe Olsen, Skanderborg (2408). 8. Allan Stig Rasmussen, Jetsmark (2546). 9. Jonas Buhl Bjerre, Skanderborg (2478). 10. Jakob Aabling-Thomsen, Brønshøj Skak Forening (2329).

Vinderen af landsholdsklassen, altså danmarksmesteren, skal møde den norske verdensmester Magnus Carlsen ved Energi Danmark Champions Battle den 22. maj i Cirkusbygningen. Ved at gå ind på www.skak.dk kan du direkte på nettet følge Jakob Aablings præstationer ved DM i Svendborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top