Børnene konstruerede et monster
Børnene-konstruerede-et-monster.jpg
Hvis du var en Nomer – hvem vil du så helst være? - spørger forfatter og tegner Jan Kjær. Foto: Privat.
Nomerne indtog Husum Bibliotek under festivalen ”Vi elsker bøger”

Hvis du var en Nomer – hvem vil du så helst være? Der var fuld koncentration, da børn fra udflytterbørnehaven Mosefryd og Børnehaven Voldparken mødte forfatter Jan Kjær på Husum Bibliotek. Arrangementet om forfatterens farverige Nomerunivers var en del af festivalen ”Vi elsker bøger”.

Sammen med Jan Kjær konstruerede børnene et monster ud fra en klon af tre dyr. Børnene valgte katten, sommerfuglen og tudsen, som man nu kan se på Husum Bibliotek. Der blev stemt om bedste Nomersang, fægtet med Nomernes hajsværd og lært tegne tips og tricks. Til sidst blev der uddelt autografer og taget selfies med forfatteren. Alle børn og institutioner, kan efterfølgende hente Nomer-tegninger, som de selv kan farvelægge på www.jankjaer.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top