Aftenrum med Lars Muhl i Bellahøj Kirke
Lars.jpg
Forfatteren og mystikeren Lars Muhl kommer til Bellahøj kirke på torsdag. Foto: presse
”Lyset i et menneskes hjerte” er temaet i Bellahøj Kirkes aftenrum torsdag den 11. april, kl. 19, når Lars Muhl kommer på besøg

Lars Muhl var i 1980-erne og 1990-erne et af de hotteste navne på den danske musikscene. Sidenhen skiftede han radikalt spor og har i de sidste tyve år helliget sig sit spirituelle forfatterskab. Han har studeret sammenlignende religion og filosofi, og specialiseret sig i aramæisk, samt kristen og jødisk mystik.

I kirkens aftenrum holder han foredrag om sin nye bog ’Lyset i et menneskes hjerte – Bogen om det uendelige univers indeni’.

Hvem er vi? Hvor kommer vi fra? Hvad er meningen med os? Hvor er vi på vej hen? Det er nogen af de spørgsmål, der rejses, og i anledning af den kommende påske vil Lars Muhl også inddrage denne højtids vigtigste budskab fra hans synspunkt.

Der er lagt op til en spændende aften og et møde med en original tænker og mystiker. Der er gratis adgang, såvel til foredraget som til den efterfølgende uformelle samtale med Lars Muhl, hvor der bydes på et glas vin og lidt mundgodt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top