Syret lyd og lys i Pilegården
astrohatch_pressefoto.jpg
Astrohatch spiller syrerock og syreblues. Foto: Claus Bøhling
Guitaristen Claus Bøhling præsenterer sin nye trio Astrohatch i Pilegården

Hvis du mindes den syrede lyd som Secret Oyster, Elektrum og Hurdy Gurdy stod for, så ved du måske også, at lyden ikke mindst skyldtes Claus Bøhlings umiskendelige guitarspil. Torsdag den 14. marts kl. 20 er der i Kulturhuset Pilegården premiere på Claus nye trio.

Det bliver lidt af en totaloplevelse, når Claus Bøhlings nye band giver deres første koncert badet i syrelys a la 1968 af Frank Hindsberg.

Til premieren er der originalmusik på repertoiret, der drager paralleller til Bøhlings tidligere orkestre. Med ham på scenen i Pilegården denne aften er et stærkt hold. Ved trommerne sidder englænderen Nigel Tilbury som excellerer ved sin markante stil og tekniske virtuositet. På femstrenget bas finder man Ivan Tønder som med sin flotte personlige stil, fuldender trioens kompakthed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top