Stadions reserver tæt på 3. division
Vandt to kampe i den forløbne uge og kan rykke op med sejr over KFUM på lørdag

På lørdag kl. 16.45 i EnergiCenter Voldparken Hallen kan IF Stadions 2. hold med en sejr i sidste spillerunde over KFUM rykke op i 3. division direkte.
De nuværende divisionsreserver, der altså står over for avancement, vandt to kampe på udebane i den forløbne uge. Først blev naboerne fra Vanløse, VHC/Vidar, besejret overbevisende med 32-22, og to dage senere blev Taastrup IKs 2. hold besejret med 28-19.
Dermed fastholder Stadion 2 stadig et forspring på ét point til Tune på andenpladsen. Hvis oprykningen kommer i hus, så er første delmål for den ambitiøse plan, som klubbens bestyrelse og træner Thomas Schou har præsenteret for sæsonen 19/20, kommet i hus. Ved at man kan hente reserverne i 3. division i stedet for kvalifikationsrækken vil det give et værdifuldt kvalitetsløft til 1. holdet.
Stadions 1. hold, som ikke kan nå at komme med i oprykningskampen til 1. division, tabte i tordags på Lolland med 25-31 til Team Sydhavsøernes 2. hold.
1. holdet spiller på lørdag ”forkamp” til 2. holdets vitale oprykningskamp. Dalby fra Sydsjælland kommer på besøg. Den kamp starter kl. 15.30.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top