Snør løbeskoene
Degnemoseløbet afvikles for 45. gang lørdag den 6. april Foråret står på spring. Træernes knopper gør i hvert fald. I mange tilfælde år har Degnemoseløbet været en sikker forårsbebuder. Flere gange de seneste år har vejrguderne været i topform. Indtil videre tyder alt på, at de er den arrangerende klub Degnemoseløberen venligt stemt også i […]

Degnemoseløbet afvikles for 45. gang lørdag den 6. april
Foråret står på spring. Træernes knopper gør i hvert fald. I mange tilfælde år har Degnemoseløbet været en sikker forårsbebuder. Flere gange de seneste år har vejrguderne været i topform. Indtil videre tyder alt på, at de er den arrangerende klub Degnemoseløberen venligt stemt også i år.
Degnemoseløbet er på ca. 7 km og løbes med start og mål fra Friluftsscenen fra kl. 14. Ruten går rundt om Degnemosen og Bellahøj friluftsscene på asfaltstier, grussti, op ad en trappe på 9 trin og op ad en ”lille” bakke ved Bellahøjhusene. Der er gratis træning ved startstedet på lørdag kl. 14.
Du kan stadig nå at tilmelde dig på degnemoseloeb.dk. Sidste tilmelding 4. april.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top