Mellemblonde toner
Kristoffer-Munck-Mortensen.jpg
Sangskriveren Kristoffer Munck Mortensen fra Mellemblond. Foto: Pressefoto.
Koncert på Pilegården den 7. marts med sange fra Mellemblonds katalog

Lyrisk intelligent, dansksproget pop med noget på hjerte. Mellemblonds sangskriver, Kristoffer Munck Mortensen, har hevet fat i bassist og cellist, Nils Bosse Davidsen, og sammen udforsker de Mellemblonds sangkatalog til en koncert i Kulturhuset Pilegården torsdag d. 7. marts kl 20.

Mellemblond debuterede i 2009 med den anmelderroste ”Ude af mine hænder” med undergrundshittet ”Ishånd”. Efterfølgende udkom det ligeledes anerkendte ep-mellemspil ”Elastisk” fra 2011, som hang sammen med vores lokale ”En sommerdag på Bellahøj”-arrangør Jesper Ravns musikfilm ”Mellemblond på Bellahøj”, der havde premiere på CPH: DOX.

Siden er udkommet albummene Lysvågen (2013), Fra et sted (2015) og Guldlokzonen (2018).

Kristoffer Munk Mortensen siger selv om samarbejdet: – Jeg nyder at genopdage sangene sammen med en så rutineret herre som Bosse. Vi kan både komme helt tæt på teksterne og melodierne, som da sangene blev skrevet, og nye steder hen, hvor alt kan ske.

Nils Bosse har tidligere arbejdet samme med prominente navne som Lars Hug, Kira Skov, Palle Mikkelborg og mange andre.

Billetter til koncerten kan erhverves på Kulturhuset Pilegårdens hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top