Lokal maler udstiller på Husum Bibliotek
Bodil-Blankholm.jpg
Et eksempel på Bodil Blankholms farverige stil. Foto: Privat.
Man kan se Bodil Blankholms malerier de kommende måneder

Fra den 1. marts til 30. april kan gæsterne på Husum Bibliotek se den lokale maler Bodil Blankholms malerier. I 2010 gik hun på pension, og det gav hende lyst til at male. Hun er medlem af Kunstnerklubben2700 i Energicenter Voldparken, hvor hun får god inspiration i fællesskabet. Hun har tidligere haft en soloudstilling i Kaffeklatten på Frederikssundsvej i 2017. Den gav hende lyst til at fortsætte sin varierede malevej.

– Min mand døde i november 2018, og det gav et stop for lysten til at male, siger Bodil Blankholm. Derfor er de fleste værker, der udstilles på biblioteket malet i 2017/2018:

– Jeg er så småt i gang igen, og håber det hjælper mig igennem mit tab. Jeg planlægger at skifte lidt ud i malerierne her på biblioteket, efterhånden som jeg får gang i maleriet.

Flere malerier kan ses på hjemmesiden www.kunstnerklubben2700.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top