Kræftens Bekæmpelse søger indsamlere
Landsindsamlingen afholdes søndag den 7. april

For min bedste ven. For min far. Fordi jeg fik hjælp. Fordi jeg vil støtte kræftforskningen. Det personlige budskab er igen i år i centrum, når Kræftens Bekæmpelse søndag den 7. april holder landsindsamling – også i Brønshøj og Husum.

– Vi har alle sammen en grund til at vise flaget for kræftsagen, og igen i år kan de mange tusinde indsamlere skrive deres grund til at samle ind for Kræftens Bekæmpelse på et flag, som kan hæftes på tøjet eller sættes fast på tasken, siger Laura Schang og Janni Rytsel, som er indsamlingsledere i henholdsvis Brønshøj og Husum og fortsætter:

– Nogle har mistet familiemedlemmer eller venner, andre vil gerne støtte forskningen. En del har selv kræft. Der er mange årsager til at støtte kampen mod kræft, og vores erfaringer er, at det lille flag kan være med til at gøre indsamlingen mere personlig.

Flaget bliver udleveret sammen med indsamlingsbøtterne, og Janni understreger, at det er frivilligt, om man vil bruge det.

Alle kan melde sig som indsamler til landsindsamlingen. Unge under 18 år skal gå to og to, mens børn under 13 år skal følges med en voksen.

Man kan melde sig som indsamler på 7022 2019 eller på www.indsamling.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top