Forfatterbesøg på Husum Bibliotek
Forfatterne.jpg
Fra venstre mod højre ses journalisterne: Natascha Rée Mikkelsen, Louise Dalsgaard og Mette Mayli Albæk. Foto: Pressefoto.
Samtale med forfatterne bag bogen ”Terroristen fra Nørrebro”

Onsdag den 13. marts kl. 19-21 kan du på Husum Bibliotek høre de tre journalister bag bogen ”Terroristen fra Nørrebro”.

Mette Mayli Albæk, Louise Dalsgaard og Natascha Rée Mikkelsen fortæller om, hvordan den dramatiske bog om terroristen Omar el- Hussein blev til. Journalisterne har gennem årelang, dybdegående journalistik og stor brug af mundtlige kilder tæt på begivenhederne afdækket hidtil ukendte detaljer om den afdøde terrorist, hvis angreb d. 14.-15. februar 2015 i København kostede to mennesker livet og sårede flere betjente og vagter.

Med flere end 130 mundtlige kilder blandt myndighederne og i kriminelle og islamistiske miljøer, aktindsigter og retsudskrifter meget mere oprulles historien om det største terrorangreb i nyere tid, der forandrede det danske samfund.

Omar el-Husseins liv blev formet af ghettoen og bandemiljøets kriminelle kodeks, inden han forvandlede sig til en af de største terrortrusler i Europa: unge mænd med let adgang til våben, som lader sig tiltrække af islamistisk propaganda og vender det vestlige samfund ryggen.

Arrangementet er gratis, men der er begrænset antal pladser, så kom i god tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top