Et loppemarked for familien
Igen i år har der været rift om at få en stand til forårets loppemarked i Kulturhuset Pilegården. Der er ting både til voksne og børn på søndag d. 31. marts fra 10-14. Mange ting og sager fra bydelens mange kældre og loftsrum vil skifte ejermænd på loppemarkedet. Kigger du forbi Brønshøjvej 17, så kan […]

Igen i år har der været rift om at få en stand til forårets loppemarked i Kulturhuset Pilegården. Der er ting både til voksne og børn på søndag d. 31. marts fra 10-14.
Mange ting og sager fra bydelens mange kældre og loftsrum vil skifte ejermænd på loppemarkedet. Kigger du forbi Brønshøjvej 17, så kan du indlede jagten på det gode fund blandt de næsten 40 stande. Af dem er cirka en tredjedel med ting og sager til børn, mens resten er til de voksne.
Skulle vejret blive dårligt, så er der ingen alarm – alt foregår indendørs. Der er fri entré.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top