Brønshøjgruppen udstiller
Lokale kunstnere viser, hvad de kan på Café Pilen

På tirsdag i næste uge, den 2. april fra kl. 16-18, har Brønshøjgruppen fernisering på Café Pilen på Pilegården. Gruppen blev stiftet for tre år siden og består af en række lokale malere og grafikere. Kunstnerne, der er med i den ny udstilling, har alle tidligere udstillet på Pilegården eller i Rytterskolen.
Et af malergruppens første fælles initiativer har været på skift at udstille på Linde Apoteket, som har stillet et vindue til rådighed. Nu er tiden kommet til en gruppeudstilling i Pilegården, som kan ses hele april.

En alsidig udstilling
Brønshøjgruppens forårsudstilling er en alsidig oplevelse. Her lidt om hvad man kan vente sig. Peter V. Olsen viser med sine egne ord: ”Stort og Småt … noget meget – noget mindre … godt, lidt violet og okker – noget rødt og gråt… og en hulens masse blåt!”.
Allan Meinhardt udstiller til gengæld forskellige versioner af katastrofer. Fra Stormen på København i 1659 til klimakrisen lige nu og her, anskueliggjort ved at Hanstholm-symfonikerne i den grad er på spanden. Bent Aksel udstiller en rød lade, tørt græs, klippe, lyng og huse – motiver fra Småland og Bornholm, mens maleren Ketty Lollike udtaler: ”Trods forår i luften, blev det de “ brændte “ efterårsfarver, der havnede på min palet.”
Susanne Eriksen udstiller til gengæld motiver fra det boblende koloristiske forår i sine malerier.
Brønshøjgruppen spænder vidt, og til ferniseringen er der tilmed lidt swingmusik.
Udstillingen kan ganske gratis ses hele april indenfor Café Pilens åbningstid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top