Alle taler huller nu
To interne københavnske fodboldopgør har gjort det soleklart, at asfalten er hullet som en si

Brønshøj Boldklub har længe været utilfreds med den såkaldte belægning ned til Tingbjerg Idrætspark og klubhuset på Ruten 2.
Der er kæmpehuller i vejen. Det er blevet påpeget gennem blandt andet Brugerbestyrelsen Tingbjerg adskillige gange – og i flere år – af Brønshøj Boldklub sammen med andre brugere til kommunens repræsentanter. Således anvender Boldklubben Fix kunstgræsbanen overfor idrætsparken, mens Boldklubben Union skal til at bruge kunstgræsset ved Brønshøjs klubhus. Men intet er sket.
Til kampene mod både Vanløse og Boldklubben Frem, hvor der samlet kom flere end 2.000 tilskuere til opgørene, måtte Brønshøj Boldklub sætte orange vejpinde op, så biller og cyklister ikke kørte ned i de tusindvis af huller.
Efter kampen mod Frem er debatten gået amok på de sociale medier. Nu er politikere fra både Christiansborg og Borgerrepræsentationen er begyndt at sætte fokus på problemet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top