Årsmøde i menighedsplejen
Bellahøj-Kirke-01-51-16.jpg
Bellahøj Kirke. Foto: Kaj Bonne
Bellahøj-Utterslev Sogns Menighedspleje hjælper sognets udsatte familier

Der afholdes årsmøde i Menighedsplejen i Bellahøj-Utterslev Sogns Menighedspleje søndag den 24. marts, kl. 12 i Bellahøj Kirke. Her skal vælges både nye og gamle medlemmer og suppleanter, og der fortælles om, hvad der er sket i løbet af året, og hvor der fremadrettet er ønsker om at gøre en indsats.

Der er i øjeblikket udflugter for enlige mødre, sommertur til Bakken og en uges sommerferie i telt for familier på kontanthjælp inklusiv mad og spændende oplevelser for børn og voksne. Der er også mulighed for at søge om økonomisk hjælp til sognebørn i akut nød, ligesom menighedsplejen hvert år uddeler julehjælp til udsatte familier. Menighedsplejen drives af frivillige kræfter.

Økonomisk støtte til menighedsplejen kan indsættes på menighedsplejens konto: 9570 12106696.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top