– Svært at give slip
IMG_6334.jpg
Michael Nielsen i gang med at pynte medaljer. Foto: ef
Bagermester Michael Nielsen fra Bagerhjørnet på Mørkhøjvej 103 stopper efter 27 år

Torsdag i sidste uge blev sidste arbejdsdag i bageriet for Michael Nielsen, der har solgt bageriet, og den nye ejer tog allerede over om fredagen. Michael Nielsen købte bageriet på Mørkhøjvej i maj 1992 og har gennem årene leveret brød til fire brødudsalg, kontorer, firmaer m.m. samt naturligvis til butikken i Mørkhøj.

– Det er svært at give slip, men på grund af arbejdet som bager har jeg fået slidgigt i både skuldrene og hænderne og skal nu gennem en række operationer. Bagefter skal jeg ikke tilbage til bagerfaget men skal omskoles – og vil meget gerne have noget med hunde at gøre, fortæller Michael Nielsen, der selv har schæferhund og er aktiv i ”hundeverdenen”.

Michael Nielsen i Bagerhjørnet. Foto: ef

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top