Sogneindsamling og klimaet
Også i Danmark har man oplevet lidt af en klimavækkelse i løbet af de seneste år. Mange danskere har for alvor fået øjnene op for klimaforandringernes konsekvenser.

– Vi har kurs mod en klimakatastrofe. Klimaforandringerne betyder allerede nu, at fattige mennesker må forlade deres hjem, og mange lande vil blive fastholdt i fattigdom, hvis vi ikke tager klimatilpasning alvorligt, siger Birgitte Qvist-Sørensen, generalsekretær i Folkekirkens Nødhjælp.

Hvis man vil slå et ekstra slag for klimaet, kan man stadig nå at melde dig til Folkekirkens Nødhjælps årlige sogneindsamling, som finder sted søndag den 10. marts. Pengene går til de mennesker, der er hårdest ramt af klimaforandringerne.

– Man er velkommen til at deltage i en kort gudstjeneste der står i klimaets og indsamlingens tegn i Brønshøj Kirke kl. 10. Vi står klar med indsamlingsbøsserne i Præstegårds Allé 5, kl. 10.45. Vi har et fælles ansvar for at passe godt på vores klode, som vi en dag skal give videre til de næste generationer. Jeg håber at se rigtig mange indsamlere, der er klar til at give to timer af deres søndag til verdens vigtigste sag, siger Karsten Thomsen, der er indsamlingsleder i Brønshøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top