Navnekonkurrence om nyt sognecenter
01_street-view_04-web-620x409.jpg
Tegning af det nye hus set fra Brønshøj Torv. Foto: Illustration: NORD ARCHITECTS
Efter længere tids byggeri er Brønshøj Kirkes nye bygning på Brønshøj Kirkevej – tæt ved Brønshøj Torv – snart færdig.

Bygningen bliver indviet søndag den 31. marts, og menighedsrådet ved Brønshøj Kirke har udskrevet en konkurrence om navnet til det nye hus, der skal åbne sig med en plads mod Brønshøj Torv.

– Bygningen er jo en afløser for Sognecentret på Præstegårds Allé, så derfor er det jo ganske enkelt at kalde den nye bygning det samme. Men med navnekonkurrencen kan det være, at vi bliver inspireret til at kalde bygningen noget nyt. Det skal være noget, som er mundret og vil fungere i praksis, siger Kirsten Lund Larsen, næstformand i menighedsrådet og formand for den arbejdsgruppe, der står for selve indvielsen.

Vin på højkant
– Den nye bygning er jo til for hele kirke- og kulturlivet i Brønshøj, og det er en bygning, som mange vil komme til at bruge – eller i hvert fald passere meget ofte, når de færdes på Torvet. Derfor er det oplagt, at vi spørger, hvad den skal hedde. Navnekonkurrencen kan forhåbentligt afstedkomme mange gode samtaler ved middagsbordet, og når man ellers møder hinanden rundt omkring i Brønshøj, siger Kirsten Lund Larsen.

Sidste frist for indsendelse af forslag er fredag den 22. februar kl. 12. Det sker på e-mail til broenshoj.sogn@km.dk. Bliver ens forslag valgt, vil man vinde en vingave til en værdi af kr. 500. Har to eller flere fremsendt det forslag, der vinder, vil der blandt disse blive trukket lod om præmien.

– Jeg glæder mig meget til at læse alle forslagene. Og kan man ikke selv finde på et navn, kender man måske én, der sidder inde med det helt rigtige navn, slutter Kirsten Lund Larsen.

Det nye sognecenter bliver på omkring 800 kvadratmeter i 2 plan og vil indeholde blandt andet en stor mødesal til omkring 200. Prisen bliver knapt 23 mio. kr.

1 kommentar om “Navnekonkurrence om nyt sognecenter”

  1. Margit jönsson ståhlberg siger:

    Sognenecenteret bør hedde Absalon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top