Lun placering til BSF
Brønshøj Skak Forening leverer en jævn præstation i ligaen

Det har været en sæson på det jævne for Brønshøj Skak Forening i Skakligaen. I weekenden blev det til en udebanesejr på 4½-3½ over et andet midterhold, SK 1968 fra Aarhus. BSF er efter syv runder placeret på en sjetteplads med i alt 25 point.

I Aarhus var det Jakob Aabling-Thomsen, Nikolaj Plam og Aref Vasli, der sørgede for gevinsterne. Stormestrene Tiger Hillarp-Persson og Carsten Høi spillede begge remis, mens Roland Greger og Nikolai Skosen tabte.

Sæsonen blev indledt med et stort nederlag på 1-7 mod oprykkerne og mesterskabsfavoritterne fra Køge. Det kunne måske få en og anden til at tro, at BSF var i fare for at rykke ned. Men den bekymring behøver skakforeningen på Frederikssundsvej vist ikke at have længere.

Både Evans fra Vejle og BMS fra Ballerup er de trolige kandidater inden de sidste to runder, der begge spilles i Hillerød den i weekenden den 16.-17. marts.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top