Legat til Team ABC Junior
Legat-til-Team-ABC.jpg
Foto: Privat
Hvert år uddeles Thorkild Madsen Fondens legat som en belønning og opmuntring til den danske cykelungdom. Flere individuelle ryttere - som f. eks. Lasse Norman Hansen og Jakob Fuglsang - har gennem årene modtaget prisen, og derfor er ABC-lederne stolte over at kunne fortælle, at fondsbestyrelsens valg i år faldt på et stærkt sportsligt fællesskab, nemlig Team ABC Junior fra Husum. ABC retter en stor tak til Thorkild Madsen Fonden for at påskønne styrken ved fællesskabet.

Hvert år uddeles Thorkild Madsen Fondens legat som en belønning og opmuntring til den danske cykelungdom. Flere individuelle ryttere – som f. eks. Lasse Norman Hansen og Jakob Fuglsang – har gennem årene modtaget prisen, og derfor er ABC-lederne stolte over at kunne fortælle, at fondsbestyrelsens valg i år faldt på et stærkt sportsligt fællesskab, nemlig Team ABC Junior fra Husum. ABC retter en stor tak til Thorkild Madsen Fonden for at påskønne styrken ved fællesskabet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top