Jazz i Pilegården med Vestre Jazzværk
Foto-Sven-Levandowsky-2557-2-1.jpg
Vestre Jazzværk. Foto: Sven Levandowsky
Midt i den kolde tid afholder den lokale jazzklub i Brønshøj et arrangement lørdag den 2. marts,

Midt i den kolde tid afholder den lokale jazzklub i Brønshøj et arrangement lørdag den 2. marts, hvor Klubben får besøg af det jyske orkester Vestre Jazzværk, som er kendt for solid og pågående traditionel jazz.

Orkestret har modtaget flere internationale anerkendelser og er æresborgere i New Orleans. Man kan høre Ove Larsen på trompet, Ole Weibel: klarinet/vokal, Poul Schmidt: trombone/vokal, Tom Nissen: banjo/guitar/vokal, Povl Erik Philipsen: kontrabas og Hans Rømer på trommer. Der vil være fællesspisning kl. 18.30.

Spisebilletter kan bestilles på tlf. 39653149, senest onsdag den 27. februar, kl. 12. Billetter til musikken kl. 20 kan købes ved indgangen.
Arrangementet er støttet af Københavns Musikudvalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top