Hvor tarveligt
Natten til onsdag havde Danmission Genbrug i Husum indbrud for 4. gang på bare 2 år

Denne gang lykkedes det tyven at bryde pengeskabet op. Derfor har ledelsen i Danmission og forsikringsselskabet, taget den meget kedelige beslutning, at vi fremover skal være en pengeløs genbrugsbutik.

-Vi i butikken er meget kede af, at det er kommet så vidt, og vi ved at det vil ramme mange af vores kunder, at vi nu kun modtager betaling via diverse kort og mobile pay. Vi håber, at vores kunder vil have forståelse for, at det desværre er sådan vores virkelighed ser ud, fortæller frivillig Helle Spangerup fra Danmission og tilføjer. ”Det er så lavt, at stjæle fra en genbrugsbutik, hvor udbyttet er lille, og hvor alle pengene går til at hjælpe mennesker der ikke har det fornødne til et godt liv, og hvor alle vi i butikken er her ganske frivilligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top