Fjernvarmen tæt på CO2-neutral
Fjernvarmen er de seneste år blevet en del grønnere. Og i år tager den endnu et klimavenligt spring, når HOFORs nye flisfyrede kraftvarmeværk på Amager står færdig.

Fjernvarmen er de seneste år blevet en del grønnere. Og i år tager den endnu et klimavenligt spring, når HOFORs nye flisfyrede kraftvarmeværk på Amager står færdig. Med det nye kraftvarmeværk bliver varmen i de københavnske radiatorer mere end 80 procent CO2-neutral i 2019. Forventningen er, at kul definitivt er ude af København, når fyringssæsonen starter næste vinter. Det nye biomassefyrede kraftvarmeværk skal udelukkende bruge bæredygtig biomasse i form af bl.a. rest- og affaldstræ.
HOFOR arbejder samtidig på udviklingen af nye vedvarende energikilder, der skal indgå i fjernvarmeforsyningen. Heriblandt geotermisk varme fra undergrunden./EF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top