Fin test for Hvepsene
Brønshøj tabte snævert til ligareserverne fra FC Nordsjælland

Brønshøjs divisionsspillere er netop hjemkommet fra Spaniens sol efter en god uge i træningslejr samt to træningskampe. I weekenden var det atter tid for en hjemlig træningskamp. Termometeret sagde 4-5 grader, da Brønshøj tog imod FC Nordsjællands reserver på kunsten i Tingbjerg. Her endte det med et 1-2 nederlag på trods af flere store chancer til Hvepsene.

Brønshøj Boldklubs redaktør Christian Haslund beretter:

– Inden kampen var der en flot gestus af FCN mod Simon Richter og Richters bror Jonathan, der begge har spillet i FC Nordsjælland. Her blev der taget et fælles holdbillede, samtidig med at Richter blev givet to FCN-trøjer med numrene 21 og 26, Richter-tvilligernes numre i FC Nordsjælland.

Der var masser af muligheder i begge ender i kampens første 45 minutter. For Brønshøjs vedkommende var der store chancer til Mads Rønne og Oliver Lassen. Ens for de to chancer var, at begge spillere stod helt fri ved bagerste stolpe efter dødbolde. Men Rønne sendte bolden i sidenettet og Lassen sparkede lige på målmanden.

I den anden ende var der brug for Kasper Vilfort. FCN havde et par giftige forsøg fra distancen, men begge gange fik Vilfort slået bolden over mål. Ellers kneb det med skarpheden hos FCN.
Men lige inden pausen lykkedes de med en omstilling. Bolden endte hos Frederik Juul Christensen, der sparkede første gang og fik sendt kuglen i kassen. 1-0 til gæsterne, hvilket også var pausestillingen.

Gode chancer
I starten af 2. halvleg fik hvepsene to gode muligheder for at udligne. Først forsøgte Lassen sig fra en spids vinkel, men målmanden fik blokeret ved nærmeste stolpe. Lige bagefter tog Lars Emil Juel Andersen et par træk, inden han, med venstrebenet, sparkede lige på keeperen.

To minutter inde i 2. halvleg fik Lassen chancen for at udligne. Han modtog bolden på kanten af feltet og skød på mål. Men afslutningen sad lige på målmanden.

I stedet for kom FCN foran 2-0. Et fladt indlæg blev sendt ind fra gæsternes højre side. Her var Gotland uheldig, da han fik sendt bolden lige ind i fødderne på Isaac Atanga, der sparkede bolden over i det lange hjørne. 2-0 til FCN.

To-måls-føringen holdt i 10 minutter. Gotland sendte bolden i dybden i retning mod Dawda, som iskoldt udnyttede, at FCN-forsvareren ikke fik nok fart i tilbagelægningen, ved at prikke bolden i mål forbi målmanden. Stillingen var nu 1-2.

Ligesom i 1. halvleg havde Vilfort også nogle flotte redninger i 2. halvleg, hvor han bl.a. to gange kom godt ud af sit mål og fik blokeret.
Brønshøj havde også deres muligheder for at udligne, men indskiftede Oscar Buch, der er klar igen efter sin operation, og prøvespilleren Oliver Bech, måtte se sine afslutninger hhv. blive reddet og gå over mål.

Det endte derfor med et 1-2 nederlag i en fin træningskamp mod et teknisk dygtigt og boldbesiddende FCN-mandskab, der virkelig fik Brønshøj ud at løbe. En kamp, hvor der også var flere gode momenter, som der helt sikkert kan bygges videre på, indtil det går løs den 10. marts ude mod Avarta.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top