Fernisering på Pilegården
ulla-hoffbeck.jpg
Dette værk af Ulla Hoffbeck Hansen kan ses på Pilegården fra den 6. marts. Foto: Presse
Kunstnerne Ulla Hoffbeck Hansen og Vera Hodges står for marts-udstillingen

Onsdag den 6. marts fra kl. 16-18 holder billedkunstnerne Ulla Hoffbeck Hansen og Vera Hodges fernisering i Kulturhuset Pilegården. Vera Hodges er oprindelig pædagog, men har siden uddannet sig til billedkunstner og kunstterapeut. Vera Hodges var i 1980erne med i Kvindegalleriet og har udstillet både herhjemme og i udlandet.

Hendes malerier er symbolske procesbilleder i akryl og akvarel, og inspirationen finder hun især i myter, fortællinger og naturens mangfoldighed. Ulla Hoffbeck Hansen begyndte at male i 1997, og hun har deltaget på Kunsthøjskolen på Ærø. For Ulla er det vigtigt, at hendes arbejde fortæller en historie og hendes største inspirationskilder er ord, stemninger og følelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top