Det sker i kirken uge 9
Fastelavn.jpg
Bedste udklædning 2017 i Bellahøj Kirke. Foto: Presse
Ugens arrangementer og Gudstjenester i lokalområdet

Fastelavn i Tingbjerg Kirke
Søndag den 3. marts fejres fastelavn, og dagen begynder kl. 10.30 med en hyggelig gudstjeneste ved Mette Basbøll. Bagefter er der tøndeslagning for små og store børn med kåring af katte konge/dronning. Der serveres burgere og fastelavnsboller.
Tingbjerg Kirke glæder til at se alle de mange udklædte, både børn og voksne. Man må gerne tilmelde sig til arrangementet, hvis det er muligt.

Mandolinorkester i Tingbjerg Kirke
Der er koncert med Tove Flensborgs Mandolinorkester tirsdag den 5. marts, kl. 19 i Tingbjerg Kirke.
Orkestret blev stiftet i 1979 af Danmarks førende professionelle mandolinspiller Tove Flensborg, og
repertoiret spænder vidt fra barok til mere nutidige klange. Der bliver spillet på mandolin, mandola, guitar, sopranguitar og basguitar. Til koncerten medvirker sangere og instrumentalsolister, bl.a. Michael Thrane som er uddannet cand.oecon. og har haft en lang karriere i det private erhvervsliv. Sideløbende med sit arbejde har han dyrket sin store interesse for jazz og saxofonspil. Endvidere er han aktiv som programvært i RadioJazz og bestyrelsesformand for Foreningen Rytmisk Musikkonservatoriums Venner.
Orkestret spiller værker af bl.a. Mozart, Léhar og Schubert.

Sang og spisning
Hver torsdag er der morgensang kl. 10.45-11 i Tingbjerg Kirke og derefter Mad til Alle fra kl. 11 til 13.

Åndeligt tomrum?
Mangler kristendommen et eksistentielt modsvar til islamismen? Er der alene på grund af indvandring, at islamismen vokser i Europa, eller er det fordi at der er opstået et åndeligt vakuum, som islam blot fylder ud? Det vil teolog og katolik Iben Tranholm fortælle om ved fredagscaféen den 1. marts, kl. 14 i Bellahøj Kirke.

Fastelavn i Bellahøj Kirke
Søndag den 3. marts starter man i Bellahøj Kirke med Bellahøjmesse kl. 10.30 for både store og små ved Johanne Haastrup og Asser Skude. Derefter står De Grønne Pigespejdere for gratis børnevenlig frokost (røde pølser m. brød el. kartoffelsalat), tøndeslagning, kåring af bedste udklædninger og til slut kaffe/kakao med fastelavnsboller. Arrangementet er gratis for børn.

Fastelavn i Brønshøj Kirke
Søndag den 3. marts, kl. 10 afholdes fastelavnsgudstjeneste i Brønshøj Kirke. Det giver mulighed for at tage hat og næse på og finde sin indre prinsesse, ridder eller superhelt frem og deltage i en festlig børnegudstjeneste. Her medvirker sognepræst Mia Lund Rao og Brønshøj Kirkes Børnekor. Bagefter slås katten af tønden ved Sognecentret og der serveres boller og kakao. Det er gratis at deltage.

Årsmøde i Menighedsplejen
Brønshøj Kirkes Menighedspleje holder årsmøde tirsdag den 5. marts, kl. 13 i Sognecenteret, Præstegårds Allé 5. Menighedsplejen udfører året igennem et stort stykke arbejde til glæde for hele sognet. Blandt andet er det menighedsplejen, der står for julehjælpen til dem, der har svært ved at klare udgifterne selv. På årsmødet er der mulighed for at få indflydelse på arbejdet. I forbindelse med mødet serveres en let frokost.

Småt er godt
Husum Kirke holder gudstjeneste for børn og familier, for unge, enlige og gamle torsdag den 28. februar, kl. 17- på børnenes præmisser med fortælling, leg, bevægelse og sang. Temaet er ”Småt er godt”. Efter gudstjenesten er der fællesspisning. Ved sognepræst Bettina Birk Jensen og børnekorleder Christina Schimmell Rindorf.

Fastelavn i Husum Kirke
Der afholdes fastelavnsgudstjeneste i Husum Kirke søndag den 3. marts, kl. 14. Kirken opfordrer til at møde udklædt og deltage i den efterfølgende tøndeslagning på kirkepladsen. Der er tønder til både voksne og børn. Når den sidste pind er nede, er der fastelavnsboller.

Onsdagscafé om 60´ernes Israel
Onsdagscaféen i Husum Kirke onsdag den 6. marts, kl. 14 handler om 60’ernes Israel. Her vil Valborg Kofoed-Enevoldsen fortælle om dengang i 60’erne, da hun tog i kibbutz i Israel. Info- og kulturmedarbejder Mette Lilly Nielsen sætter de historiske rammer for hendes eventyr i et ungt Israel i dagene op til Seksdages-krigen. Onsdagscaféen er fællesskab og gode samtaler krydret med vedkommende og spændende indslag. Caféen er gratis og uden tilmelding.

Kirkebio i Husumvold Kirke
Torsdag den 28. februar, kl. 19 er der igen Kirkebio i Husumvold. Her vises filmen ”Nawals hemmelighed” fra 2010. Tvillingerne Simon og Jeannes mor, Nawal, dør, og børnene får i testamentet en opgave: De får to konvolutter – en til en bror, de aldrig har hørt om, og en til en far, de troede var død. Tvillingerne rejser til Mellemøsten, og her lykkes det dem at samle brikkerne til Nawals historie.
Sognepræst Stig Boel kommer med et kort oplæg, og efter filmen er der tid til at diskutere det, der gjorde indtryk.

Fastelavn i Husumvold
Søndag d. 3. marts kl. 14: Der er fastelavnsgudstjeneste i Husumvold Kirke søndag den 3. marts. Sognepræst Line Bjørn Hansen og børnekorleder Christina Schimmell Rindorf holder fastelavnsgudstjeneste, hvor børn fra Husum og Husumvold Kirkers Spire- og Børnekor også synger med.
Efter gudstjenesten sørger kirkens spejdere igen i år for, at der kan slås katten af tønden, og der er fastelavnsboller og kakao til alle. Gratis og uden tilmelding.

Gudstjenester uge 9:
Bellahøj Kirke
Frederikssundsvej 125
Søndag 3/3, kl. 10.30:
Bellahøjmesse for store og små v/ Asser Skude og Johanne Haastrup
Onsdag 6/3, kl. 17:
Askeonsdagsgudstjeneste v/ Peter Møller Jensen

Brønshøj Kirke
Brønshøj Kirkevej 8
Søndag 3/3, kl. 10: Fastelavnsgudstjeneste v/ Mia Lund Rao

Husum Kirke
Korsager Allé 14
Torsdag 28/2, kl. 17: Gud & Gaffel v/ Bettina Birk Jensen
Søndag 3/3, kl. 10.30: Højmesse v/ Nikolaj Hartung Kjærby

Husumvold Kirke
Gadelandet 25
Søndag 3/3, kl. 10: Højmesse
Søndag 3/3, kl. 14:
Fastelavnsgudstjeneste
v/ Line Bjørn Hansen
Tingbjerg Kirke
Langhusvej 1
Søndag 3/3, kl. 10.30:
Højmesse – fastelavn
v/ Mette Basbøll

Mørkhøj Kirke
Mørkhøjvej 177
Søndag 3/3, kl. 10.30:
Familiegudstjeneste
– fastelavn
v/ Ib Ehlers Jørgensen

Sankt Antoni Kirke
(Katolsk)
Frederikssundsvej 225
Søndag 3/3, kl. 11:
Højmesse
Søndag 3/3, kl. 17.30:
Højmesse på polsk

Haraldskirken
Høje Gladsaxe Torv 3
Søndag 3/3, kl. 10:
Familiegudstjeneste
– fastelavn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top