Demonstration mod affredning af Bellahøjmarken
”Fredningsalliancen” har indkaldt til demonstration søndag den 24. februar, kl. 11 foran Christiansborg

”Fredningsalliancen” har indkaldt til demonstration søndag den 24. februar, kl. 11 foran Christiansborg i protest mod, at et flertal i Folketinget sandsynligvis ønsker at ophæve den gældende fredning af Bellahøjmarken, der trådte i kraft i 1958.

Bag ”Fredningsalliancen står bl.a. Bellahøjmarkens Venner, Danmarks Naturfredningsforening og NOAH. Vedtages lovforslaget om affredning, betyder det bl.a. at der lukkes for den frie adgang til Bellahøjmarken, samt at der etableres en permanent campingplads med mulighed for at bebygge 4.000 kvadratmeter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top