Casper Wager i hopla
Casper-Wager-i-hopla.jpg
Stadions Simon Lindholdt (nr. 13) følger en af Casper Wagers 12 mål mod Hillerød, hvis forsvarsspillere gang på gang kom til kort. Fra venstre følger Mikkel Palmer Christensen (nr. 3), Mads Bro Sørensen og Jonas Drifte. Foto: Christian Ove Carlsson.
Stadion vandt 28-23 over Hillerøds andethold

IF Stadions håndboldkampe i 2. division for herrer kan i øjeblikket ses som forberedelse til et nyt eventyr i pokalturneringen. Reelt har Stadion-spillerne udspillet deres rolle med henblik på at komme med i oprykningskampen til 1. division.

Men selv om sæsonen på det sportslige plan ligesom er ”forbi”, så kan man sagtens gøre sig parat til nye udfordringer. I det lys skal Stadions kamp fredag aften i EnergiCenter Voldparken Hallen mod Hillerøds andethold ses.

Stadion lagde bedst fra land var på et tidspunkt foran 11-7, men måtte alligevel nøjes med at gå til pause med 13-13. 2. halvleg begyndte ikke videre godt, da Stadions Michael Jensen fik rødt kort for brok mod dommerduoen. Selv om Stadion spillede en længere periode i undertal, så skærpedes koncentrationen åbenbart. Hjemmeholdet var hele tiden et hestehoved foran, selv om Hillerød en sidste gang nåede op på 22-22, inden Stadion trak fra i slutfasen og vandt med 28-23.

Casper Wager imponerede med 12 pletskud, mens Dennis Vestergaard Larsen havde en stor dag i målet.

På lørdag tager Stadion imod Korsør kl. 14.30 i EnergiCenter Voldparken Hallen. Denne kamp er den sidste, inden Stadion på onsdag den 6. marts kl. 20 skal møde Otterup fra 1. division i 5. runde af Santander Cup – pokalturneringen. Det bliver en stor opgave for Stadion. Otterup er solidt midterhold i landets næstbedste række.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top