Blues, rock og soul
Nikki_hill.jpg
Nikki Hill og band tager alle de rytmiske musikgenrer i brug, når de optræder. Foto: Pressefoto.
Hun fejer hen over spillesteder verden over, og nu er turen kommet til Brønshøj.

Den amerikanske sangerinde Nikki Hill er bestemt ikke ”over the hill”. Tværtimod giver hun den for fuld skrue sammen med sit band. Søndag 3. marts kl. 20 kan Nikki og ban-det høres og ses i Kulturhuset Pilegården.

En anmelder fra Metropolitan Star Tribune har beskrevet Nikki Hill således: ”Hvis Tina Turner og Little Richard havde en datter og opdragede hende med hjælp fra onklerne James Brown og Chuck Berry, så ville hun være som Nikki Hill”.

Nikki Hil er født i North Carolina og bor i dag i New Orleans. Hun startede som kirkesanger, men er i dag gennemsyret af såvel R’n’B som garage rock. Som en souldrevet Etta James med en snert af The Cramps-guitaristen Poison Ivy’s aura. Hendes unikke stemme har både rockens råhed, soulmusikkens intensitet og bluesmusikkens kraft og ærlighed.

Koncerten er arrangeret af den lokale musikforening Music House Brønshøj med støtte fra Brønshøj -Husum Lokaludvalg.
Billetter kan erhverves på pilegaarden.kk.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top