Biologitalent
Sofie Krogsgaard, som går på den internationale uddannelse IB Diploma Programme på Nørre Gymnasium er stadig med i opløbet til årets biologiolympiade. Sofie har klaret sig flot gennem to intro camps, den indledende runde i november og semifinalen her i januar og har nu opnået en plads i den nationale finale, som finder sted i […]

Sofie Krogsgaard, som går på den internationale uddannelse IB Diploma Programme på Nørre Gymnasium er stadig med i opløbet til årets biologiolympiade. Sofie har klaret sig flot gennem to intro camps, den indledende runde i november og semifinalen her i januar og har nu opnået en plads i den nationale finale, som finder sted i etaper hen over foråret med afslutning d. 5. maj. Her vil hun kæmpe for at få en plads på landsholdet, så hun kan deltage i den internationale biologiolympiade, som foregår i Ungarn til juli i år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top