100 i Bellahøj Kirke
Tallet 100 var på flere måder i centrum tirsdag aften i sidste uge

Ved børnegudstjenesten i Bellahøj Kirke blev det fejret og markeret, at De Grønne Pigespejdere fyldte 100 år. Derfor var mange mødt frem i grønne uniformer og deltog både i de mere kirkelige handlinger og den efterfølgende fælles middag, hvor der traditionen tro blev serveret spaghetti med kødsovs.
Der var mødt omkring 100 op til en hyggelig aften, hvor deltagerne i kirken tændte 100 lys og der blev sunget salme 100 fra Det Gamle Testamenter og sang nr. 100 fra De Grønne Pigespejderes sangbog ”Når den store sol er slukket”. Næsten 100 deltog også i nadveren.
Selve den korte prædiken tog også udgangspunkt i tallet 100, da dagens tekst var fortællingen fra Det Ny Testamente om de 100 får.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top