Woodstocklegende giver koncert i Brønshøj
På søndag den 13. januar kl. 20 kan man opleve Woodstock-legenden og grundlæggeren af Ten Years After, Leo Lyons, præsentere sin nye powerblues-trio med Joe Gooch og Damon Sawyer


I den højenergiske engelske bluesrock-trio Hundred Seventy Split finder du legendariske Leo Lyons (bas), som var med til at danne en af 1960’erne og 1970’ernes store orkestre Ten Years After. I Ten Years After gjorde Joe Gooch (guitar/vokal) ham selskab i syv år inden de to i 2013 begge forlod bandet for at gå egne veje med denne hårdtslående bluesrockekstravaganza, der nok er deres mest spændende samarbejde til dato. I Hundred Seventy Split har de fortsat den fælles sangskrivning og inviteret trommeslageren Damon Sawyer med ombord. Sammen udgav trioen The World Won’t Stop i 2010 og senere albummet HSS.
Bandet har allerede vist sig særdeles populært blandt fans af Ten Years After, som både bliver forkælet med klassikere fra dengang og nyt materiale til koncerterne.
Koncerten er arrangeret af Music House Brønshøj med støtte fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top