Vinterhygge, quiz og brætspil
pærer_1_2_3_plads.jpg
De mørke vinteraftner kan både bruges til at hygge sig med at dyste i paratviden og brætspil i Pilegården. Foto: Colourbox.
De mørke måneder er stadig over os og det er den helt rette tid på året til at mødes og dyste mod venner, naboer eller familie til en quizaften i Pilegårdens café eller til en brætspilsaften

Det er både venner, naboer, skolekammerater og løsgængere, der dyster mod hinanden til en typisk quizaften i Pilegården. Selvom der selvfølgelig er ekstra gode chancer for at stryge til tops i løbet af aftenen, hvis man er en vaskeægte kloge-Åge, så er underholdningen garanteret alle deltagerne. Der er nemlig ikke bare hjernegymnastik på programmet, men også motion for lattermusklerne undervejs. Der fire deltagere per hold og den efterhånden heftige mængde deltagere i caféen gør også præmiepuljen interessant. De 25 kr. i deltagergebyr ryger nemlig direkte i vinderpuljen, som vinderholdet kan dele. Næste quizaften oplyses af Pilegården.

Brætspil
Uanset om man er inkarneret spillenørd eller kun lige har lært Ludo og 500, så er man meget velkommen til en brætspilaften i Pilegårdens café. Der plads til alle uanset alder og evner, og det er gratis at deltage. Den lokale brætspilsekspert og -guru Patrick har udvalgt spil med ildhu og entusiasme og sørger for at alle kommer hurtigt i gang uden at skulle terpe regler først. Næste brætspilcafé er tirsdag den 22. jan. kl. 19.00.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top