Uafgjort i Ringsted
Stadion var ikke tilfreds med kun at få det ene point mod TMS Ringsteds 2. hold

26-26 mod TMS Ringsteds 2. hold i en periode, hvor håndboldligaen ligger stille ville Stadions håndboldherrer måske på forhånd have været tilfreds med. Men efter kampen i lørdags i Ringsted forholdt det sig ingenlunde sådan. For ligaspilleren, venstrebacken Morten Jensen, scorede 14 mål for TMS.

– Man kan undre sig over, at han spillede alle 60 minutter. Men det gjorde han, men bortset fra Morten Jensen, så havde de ikke så meget andet at byde på Måske skal jeg også gribe i egen barm, for måske skulle vi bare have mandsopdækket ham. Men vi burde altså kunne håndtere én spiller, siger Stadions skuffede træner Thomas Schou.

Stadions højre back Casper Wager scorede et dusin mål, og fløjen Magnus Djurhuus holdt niveau, men ellers blev der brændt for mange chancer og spildt for mange ressourcer på dommerne.

De kommende tre kampe er totalt afgørende for, om Stadion skal spille med i kampen om oprykning til 1. division. Her skal man møde Næstved/Herlufsholm, Roskilde og FIF: – Vi tabte før nytår til alle disse tre klubber. Hvis vi vil noget, så bliver vi altså nødt til at slå vores konkurrenter fra top-4, siger Thomas Schou.

På fredag den 11. januar kl. 19.30 spiller Stadion hjemme i EnergiCenter Voldparken Hallen mod Næstved/Herlufsholm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top