Status fra en 99-årig
Status-fra-en-99-årig.jpg
Brønshøjs bedste spillere kunne juble over mange mål i efteråret. Foto: Christian Ove Carlsson.
Nytårshilsen fra Brønshøj Boldklub, der bliver 100 år den 15. maj

Bestyrelserne i Brønshøj Boldklub og Brønshøj Boldklub ApS er gået sammen om en nytårshilsen til klubbens medlemmer. Hvepsene kan nemlig se frem til en spændende sæson, hvor den altoverskyggen de begivenhed naturligvis er 100 årsjubilæet den 15. maj.

Indledningsvis fortæller man, at Brønshøj er meget andet end divisionsholdet: – Rent faktisk får vi en større og større ungdomsafdeling og med tilgang udefra har vi også fået nogle både dygtige spillere, dygtige trænere og ledere.

Vi har to ansatte i form af ungdomsformand, Tobias Halbro, og Jesper Hansen, som er koordinator for projektet ”tidlig foreningsstart”, samt Jesper Mathiesen, som laver teknisk træning med mere og for dem alle gælder det, at de lægger en stor indsats til gavn for hele klubben.

Her har Peer Goe gjort sit for at holde sammen på, og det bliver også en stor opgave i 2019, hvor vi alle må hjælpe til, så vi fortsat kan have en seniorafdeling udover et 1. hold og et 2. hold – og så vi ikke ender med ”kun” at have et divisionshold og et 2. hold samt alle vores mange 7-mands hold, old boys, veteraner, masters og meget andet godt.

Foråret blev en lang sej kamp for at få vores divisionshold reddet og slutningen kunne ikke være bedre skrevet, da vi på hjemmebane vandt med hele 5-1 over Greve. En fantastisk afslutning på et forår, som på mange måder både mentalt og fysisk ikke var sådan lige at komme over.

I dette efterår er divisionsholdet så fortsat med at levere flotte præstationer med masser af mål og point i en sådan grad, at vi overvintrer på 2. pladsen med rigtig gode muligheder for at kvalificere os til oprykningsslutspillet, men først skal vi lige have afviklet de sidste 6 kampe i grundspillet. Vi begynder den 10. marts på udebane mod Avarta og slutter af mod AB på udebane lørdag den 13. april. Først derefter er det afklaret, om vi skal i det ene eller det andet slutspil.

Den ekstraordinære generalforsamling er historie nu, men som bekendt var moderklubben meget tæt på at ende med at sælge sine A-anparter. Af forskellige årsager blev det alligevel ikke til noget, måske blev vi overmandet af følelser, måske var det for tæt på klubbens 100-års fødselsdag. Det korte af det lange er, at det fortsat er Brønshøj Boldklub, som besidder a-anparterne og dermed også retten til at drive klubbens divisionshold fremadrettet.

Det er næppe gået manges næse forbi, at vi næste år fylder 100 år den 15. maj.

Det bliver stort, både med en reception på selve dagen og siden lørdag den 25. maj en dag, hvor der bliver åbent hus og hvor alle som kan, er velkomne i klubben til at fejre os, men meget derom i det nye år.

Ud over ovenstående takkede bestyrelserne naturligvis klubbens mange frivillige ledere som er med til at få det hele til at fungere i hverdagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top