Stadion sat af
Stadion-sat-af.jpg
Stadions Kasper Møller kommer i klemme mellem Næstved/Herlufsholms Jacob Zøhner /nr. 24) og Tue Harrebye. Foto: Christian Ove Carlsson.
Nu skal Stadion have hjælp af andre, hvis klubben skal med i oprykningsspillet

Det var ikke godt. Og det blev heller aldrig godt. Fra start kneb det for IF Stadions 2. divisionsherrer at få håndboldspillet til at glide mod Næstved/Herlufsholm. Stadion var bagud med seks mål ved pausen, men heller ikke efter pausen lykkedes det for Stadions sædvanligvis stærke defensiv at få lukket ned for sydsjællænderne, der igen scorede 15 gange og i alt sejrede med 30-22.

Med hensyn til at erobre andenpladsen i 2. division – og dermed komme med i oprykningsspillet – ser det efterhånden meget sort ud. For første er Stadion pisket til at vinde mod Roskilde på lørdag kl. 13 i EnergiCenter Voldparken Hallen, og sådan som Stadion har spillet i denne sæson mod de øvrige tophold, må forhåbningerne være i den anden ende. Og skulle det alligevel lykkes at besejre Roskilde, så skal Stadion alligevel have hjælp fra andre klubber, hvis man skal ende på andenpladsen.

Roskilde snublede i weekenden og måtte på hjemmebane nøjes med 28-28. Roskildes træner sagde efterfølgende meget ærligt til Frederiksborg Amts Avis:
– Det var tyveri, at vi fik det point.

FIF er helt suveræne i top og har vundet alle sine 12 kampe, selv om deres sejrsmargin er faldet betragteligt på det seneste, så vinder de alligevel med fem-seks mål uden problemer. På den øjeblikkelige andenplads ligger Roskilde med 21 point for 13 kampe, Stadion har ligesom Næstved/Herlufsholm 17 point for lige så mange kampe, så derfor vil Stadion i tilfælde af en sejr på lørdag stadig være to point efter.

Der er nu alligevel god grund til at møde op og støtte de lokale helte på lørdag, for de bliver nødt til at lægge alle kræfter i, hvis de ikke skal stemple ind til en meget tidlig ”sommerferie”, hvor de sidste otte kampe reelt set ikke har den store betydning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top