Stadig begravelser i Brønshøj
Brønshøj-Kirkegård-02-46-15.jpg
Brønshøj Kirkegård en efterårsdag. Foto: Kaj Bonne
I en artikel i Brønshøj-Husum Avis om at Utterslev Bilaug ikke længere måtte have bistader på Brønshøj Kirkegård, er oplyst at der ikke længere foretages begravelser på kirkegården. Dette er dog ikke rigtigt.

I en artikel i Brønshøj-Husum Avis om at Utterslev Bilaug ikke længere måtte have bistader på Brønshøj Kirkegård, er oplyst at der ikke længere foretages begravelser på kirkegården. Dette er dog ikke rigtigt. Både flere af avisens læsere og Københavns Kirkegårde oplyser, at der stadig foretages begravelser i Brønshøj.

Brønshøj Kirkegård er fra det 12. århundrede og ligger omkring Brønshøj Kirke fra 1180’erne.

Brønshøj Kirkegård er på næsten 30.000 kvadratmeter og har et stærkt præg af klassisk landsbykirkegård. Brønshøj Kirkegård er lille og tæt belagt og har derfor ikke det parkpræg, som kendetegner kirkegårde som Assistens, Bispebjerg og Vestre Kirkegård. Brønshøj Kirkegård egner sig til spadsereture, men inviterer ikke til f.eks. cykelture og løb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top